Izjave tekačev

Branko KREMZER, mag. (direktor Relax Trans, d.o.o.)
V družbi Relax Trans se zvedamo, da zdravje in dobro počutje zaposlenih odločilno vpliva tudi na njihovo učinkovitost in uspešnost na delovnem mestu. Iz navedenih razlogov že kar nakaj časa namesto standardnih druženj v obliki piknikov in raznih prekomernih pojedin, za zaposlene v družbi Relax Trans organiziramo ali se vključujemo v razne rekreativne in športne oblike prireditev, ki ugodno vplivajo na naše počutje in zdravje. Ena takšnih prireditev je bila tudi udeležba zaposlenih družbe Relax Traans na športno rekreativnem tekmovanju Rad mam tek, v Radljah ob Dravi, kjer smo se pomerili v panogi Nordijske hoje na 5 km. Na prireditev nas je povabil in nam zanjo vzpodbudil zanimanje, športni pedagog Gregor Likar, ki je tudi zaslužen za naše vsesplošno športno udejstvovanje in naše pozitivne spremembe v zvezi s tem. Organizatorje takšnih in podobnih prireditev zaposleni v družbi Relax Trans pozdravljamo in se jih veselimo tudi v prihdnosti, saj nam pomenijo prijetno druženje in nas vzpodbujajo in ohranjajo v fizični ter psihični kondiciji. Organizatorjem prireditve Rad mam tek se zahvaljujemo za brezhibno organizacijo in pobudo, ki nam je popestrila nedeljski dan, ki je kljub mrkemu in deževnemu vremenu za nas udeležence postal lep, nepozaben in športno aktiven.
Marko Prot (Radlje ob Dravi)
Kaj naj rečem drugega, kot to, da me je organizator zopet pozitivno presenetil. Kljub slabemu vremenu je bila prireditev odlično izpeljana.
Organizator se je modro odločil in zaradi dežja, otroške teke prestavil na drug termin. Moram reči, da je meni osebno in prav tako otrokom, to bilo še bolj všeč.
Sploh otroci so prišli na svoj račun, saj so bili tisti dan, dejansko oni »ta glavni«.
Tokrat je bila prireditev na sporedu že petič in prav toliko krat sem stal na startu.
Jasno, konkurenca je vedno večja, saj se je novica o dobro organiziranem tekmovanju lepo razširila po Sloveniji. Ne manjka pa tudi tekačev iz sosednje Avstrije.
Dan danes se lahko malo rekreativnih prireditev pohvali z udeležbo, ki presega 300 tekmovalcev, za kar gredo vse pohvale ekipi organizatorja.
Definitivno bomo z družino tudi prihodnje leto stali na startu! Pa vi?
PS: Za leto 2018 je na vrsti lepo sončno vreme , se vidimo….
Ludvik Jerčič (Muta)
Letošnji Rad'mam tek Radlje, ki je bil na sončno nedeljo 18. septembra, je imel vse, kar imajo tudi večji organizatorji tekaških tekmovanj: Dobro organizacijo, številno udeležbo tekačev s pestro starostno udeležbo, zanimivo izbrano traso teka za krajše in daljše razdalje in različne kategorije. Čeprav tek nima dolgega staža, je s profesionalnim pristopom organizacije znal hitro pritegniti množico tekačev iz Dravske doline in širše. Tek postaja neke vrste način sodobnega življenja, skrb za zdravo življenje od zgodnjih do poznih let. To spoznavajo številne mlade družine, šole, športne organizacije in številna društva. To je opazno tudi na sami udeležbi na tem teku. Organizatorji teka pa že načrtujejo naprej, kako še privabiti več tekmovalcev, povečati več tekmovalnih kategorij, privabiti še več znanih tekačev. To jim bo zagotovo uspelo, saj imajo veliko podporo pri radeljskem županu, Alanu Bukovniku, tudi tekaču.
Malčkove športnice
Kot članice rekreativne tekaške skupine RunFIT se pogosto kot udeležujemo različnih tekov po vsej Sloveniji. Rad’mam TEKa se z velikim veseljem udeležujemo že od samega začetka, saj organizatorji odlično poskrbijo za izvedbo celotnega teka - od spletnih prijav, darilnih vrečk s tekaškimi majicami, medalj do toplega testeninskega obroka. Edinstvena je tudi popestritev trase teka skozi „fabriko“.
mag. Alan Bukovnik - (Župan občine Radlje ob Dravi)
Tečem vsak dan ne glede na vremenske razmere in del dneva. S tekom dnevno uravnavam svoje notranje frekvence in nastavitve. RAD MAM TEK in zato sem vedno zraven. Se vidimo naslednje leto.

URNIK NA DAN TEKA

od 8.00 do 10.00 ure - Dvig številk in zadnje prijave
9.00 - Štart Otroškega Rad'mam TEKa
11.00 - Štart Rad'mam TEK
12.30 - Podelitev nagrad najboljšim in žrebanje
13.00 - Pogostitev s toplo malico

PLAČILO STARTNINE

Akcija "EARLY BIRD" (prijava in plačilo do 1.7.2020) POSAMEZNIKI 10 € | TROJKE 22 €
Redne startnine (prijava in plačilo do 6.9.2020) POSAMEZNIKI 15 € | TROJKE 33 €
Na dan teka (20. september 2020) POSAMEZNIKI 20 € | TROJKE 45 €

Plačilo startnine na IBAN SI56 1010 0005 2073 087 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.) Atletski klub Radlje ob Dravi
Mariborska cesta 7, 2360 Radlje ob Dravi

KONTAKT

Imaš kakšno vprašanje? Piši, riši, kliči... :-)

info@radmamtek.si, 040 43 20 24